Over kindercoach Suzan Bloemers

In mijn lange loopbaan in het onderwijs heb ik met heel veel verschillende kinderen gewerkt.  Veel kinderen zitten gelukkig lekker in hun vel en rollen daarom goed door hun schoolperiode heen. Maar er zijn ook genoeg kinderen die door allerlei oorzaken het niet zo gemakkelijk hebben in deze periode. Soms gaat het om echte leerproblemen, maar nog vaker zijn het mentale blokkades die het leren en de ontwikkeling belemmeren. Zodra deze blokkades opgeheven zijn kan het kind zich ook weer richten op het leren en tot bloei komen.

Na achttien jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben was ik toe aan iets anders. Ik wilde op een andere manier met kinderen werken. Ik zag heel goed wat kinderen nodig hadden, maar kon dat binnen de randvoorwaarden van het onderwijs onvoldoende in de praktijk brengen. In gesprekken met kinderen en hun ouders merkte ik dat ik veel kon betekenen voor zowel het kind als de ouders. Ik voel kinderen goed aan en kan met behulp van mijn creativiteit de gevoeligheden van kinderen goed in kaart brengen en er vervolgens mee aan de slag gaan.

Ik wil nu mijn energie en creativiteit gebruiken om uw kind te helpen zodat het zich weer beter gaat voelen. Samen ontdekken we wat er aan de hand is en samen zoeken we hoe we dat het beste kunnen aanpakken.

Suzan Bloemers

 

 

Diploma’s en referenties

U wilt er zeker van zijn dat uw kind in goede handen is. Daarvoor hebben we een eerste (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.
Maar het beschikken over de juiste papieren en de mening van anderen zal wellicht ook het noodzakelijke vertrouwen versterken.

Referenties

    • Onze dochter is een stuk rustiger geworden door de coaching van Suzan. Doordat wij ons bewust van dingen zijn geworden kunnen we beter met ons kind omgaan en accepteren we haar zoals ze is.
    • Onze zoon had al langere tijd last van eczeem, allergieën en astma. De dokter kon geen lichamelijke oorzaak vinden. Hierop hebben wij Kindercoach Suzan ingeschakeld. Hij bleek door het pestgedrag op school een aardige deuk te hebben opgelopen in zijn zelfvertrouwen. Ook zijn we er ons van bewust geworden dat wij als ouder grote invloed hebben op het gedrag van ons kind. Met veel geduld heeft Kindercoach Suzan onze zoon een stuk zelfvertrouwen kunnen teruggeven.
    • Ons kind raakte snel vertrouwd met Suzan. Hierdoor stond ze open om te praten over haar eigen problemen. Doordat wij als ouders meer bewust zijn geworden van dingen heeft het hele gezin van de coaching kunnen profiteren. Ons kind is rustiger geworden, denkt meer over dingen na. Waardoor ze meer zich zelf kan zijn.
    • We vonden je prettig in de omgang omdat je erg duidelijk bent en open. Je weet waar je mee bezig bent. Onze zoon kan zijn huilbuien nu beter onder controle houden en staat steviger in zijn schoenen.
 

Diploma Kindercoach

In maart 2013 heb ik het traject Kindercoaching van Sonneveltopleidingen succesvol afgesloten. diplomakcsuzan

Aanvullende relevante diploma's en certificaten

Na mijn diploma Kindercoaching, heb ik mijn kennis uitgebreid met de opleiding Levencoach en Medische Basiskennis. En de curus Kind in Balans lc mbk kind in balans